Tuesday 17 June 2014

Afinstallere JAlbum helt n hurtigt

I denne teknologiske tidsalder computer spiller en vigtig rolle i menneskers liv. Mange programmer bliver udviklet dagligt for at støtte og lette vores arbejde. Som teknologi vokser i meget hurtig hastighed, disse programmer har også brug for ændringer til enhver tid at gøre det op til dato. Dette er grunden til, at mange nye versioner af applikationer bliver lanceret. Når en ansøgning kommer med ny funktion, så gamle version bliver ubrugelig. Samme er tilfældet med Mac-programmer også. Undertiden mange applikationer såsom JAlbum bliver ødelagt på grund af nogle uforudsete årsager, eller der kan være nogle programmer, som du har downloadet, men aldrig brugt. Så sådanne forældede, beskadiget eller ubrugelige programmer som JAlbum, og andre skal fjernes for at frigøre din plads på harddisken.

Normalt fjernelse af enhver ansøgning er en nem proces i Mac, men program som JAlbum skaber præferencer og support filer, som forbliver selv efter du fjerner JAlbum ansøgning. Disse relaterede JAlbum app-filer fanger unødvendig plads på din harddisk og til tider begynde at give uønskede fejl. Derfor er det nødvendigt at afinstallere JAlbum ansøgning med alle dens relaterede filer og udvidelser.

Der er to processer til at afinstallere JAlbum program på Mac helt-
  • Afinstaller JAlbum Mac-programmer manuelt
  • Brug af automatisk Mac Uninstaller værktøj





Manuel afinstallation af JAlbum Application på Mac

Hvis du vil fjerne JAlbum applikation fra Mac fuldstændigt ved hjælp manuelle trin, du skal have kendskab til alle de komponenter og fil af ansøgningen, som du vil fjerne, og du skal være klar over, om systemfiler og udvidelser. Ellers kan det være risikabelt, hvis du ikke har fuldstændig idé om kerneudvidelser og ved en fejltagelse, hvis du vil slette alle filer, så det kan gøre dit system ubrugeligt. Så det anbefales at anvende de givne manuelle trin for at afinstallere JAlbum, når du har fuldt kendskab til dit Mac-system filer.

Trin for manuel afinstallation af JAlbum fra Mac

Trin 1:

Flyt JAlbum ansøgning til papirkurven, og derefter slette det

Først og fremmest er du nødt til at flytte din ansøgning til "Trash", og dette kan gøres på følgende måde:
Log ind med administrative konto -> Klik på symbolet for Finder i din dock -> Vælg "Programmer i venstre rude" nad vælge den ansøgning, som du ønsker at fjerne så Træk programmet til "Trash"-ikonet, der er til stede i din dock. Derefter slette punktet fra skraldespanden også.


Trin 2:

Fjernelse Preferences og JAlbum Application Support-filer

Nu er du nødt til at slette alle relaterede filer til stede i vinduet med indstillinger og anvendelse support filer mappe. Disse filer er til stede i to af de biblioteker Bibliotek i top niveau af harddisken og Bibliotek i hjemmemappen. Du er nødt til at fjerne alle de relaterede filer fra begge biblioteker.


Trin 3:

Slet skjulte filer og kerneudvidelser forbundet med JAlbum program

Dette er det mest kritiske trin i den manuelle afinstallation og ét forkert skridt kan være meget risikabelt, så slette disse filer kun som du er bekræftet, at det er relateret til den ansøgning, som du vil fjerne. Og for sikkerheden opbevare en kopi af filen, før du sletter den. Skjulte filer starter med (.) Periode i sit navn. Disse udvidelser og skjulte filer er til stede i biblioteket og hjemmemappe.



Afinstallation af Mac JAlbum program ved hjælp af Automatic Uninstaller Tool

For at undgå risikoen for manuelle trin det kraftigt anbefales at bruge automatisk proces for at afinstallere Mac JAlbum ansøgning og den bedste løsning er automatisk Mac Uninstaller værktøj, der er mest effektive redskab til at afinstallere JAlbum mac ansøgning helt. Det hjælper dig med at holde din Mac rene og fri ubrugelige programmer. Det fjerner alle de relaterede emner af eventuelle ansøgninger og frigøre diskplads fra unødvendige filer. Dette øger din mac bedre ydeevne og øger hastigheden af ​​dens funktionalitet. Det hjælper dig til at beskytte og sikre dine personlige og vigtige data. Sin proces det meget hurtigt og nemt, så det kan bruges af enhver ikke-teknisk person også.

User Guide for at køre Mac Uninstaller Tool

Trin 1:
Først hente dette værktøj på din Mac system og derefter installere den.


Trin 2:
Start Mac uninstaller ansøgning og søge efter JAlbum ansøgning, som du ønsker at fjerne helt fra din Mac.



Trin 3:
Klik på "Fjern" knappen og JAlbum ansøgning vil blive afinstalleret fra Mac med alle dens relaterede filer.




No comments:

Post a Comment